Elektrische transportfiets dames

Elektrische transportfiets dames: waar vindt u die op het internet tegen de beste voorwaarden?
Wij hebben dat voor u uitgezocht!

Sinds de komst van de elektrische fiets zijn er tientallen bedrijven op internet die deze tweewielers aanbieden. De populariteit van elektrische fietsen groeit elke dag.

En als u het nieuws volgt, weet u dat er ook veel fietsen van slechte kwaliteit worden aangeboden. Vooral de accu, een kostbaar onderdeel van de fiets, kan van slechte kwaliteit zijn en veel minder presteren dan door de leverancier is beloofd.

De aanschaf van een elektrische fiets is een flinke investering. En dan wil je veiligheid: veilig fietsen, en ook zeker veilig kopen. De webshop die wij voor u hebben gevonden biedt dit alles.

De webshop biedt:
 Beste prijskwaliteit verhouding
 ANWB-geteste fietsen

 Gratis thuis bezorgd (ook op zaterdag)
 Winkels in het hele land
2e prijs in Telegraaf Ebike test 2016!

DE WEBSHOP VAN ONZE KEUZE VINDT U HIER:
electrische fietsen

Elektrische transportfiets dames

Dit type fiets is afgeleid van de monumentale omafiets, een vertrouwd beeld in de Hollandse straat. De fiets is mooi, degelijk en rijdt comfortabel. Niettemin is het slim om ook een blik op de minder zware elektrische fietsen te werpen.
Kijkt u ook eens naar een elektrische vouwfiets: lage instap, veel minder gewicht én een andere prijsklasse.

De webshop die wij voor u hebben uitgekozen biedt trouwens ook elke dag een fiets in de aanbieding. Reden genoeg om regelmatig een kijkje te nemen.

Beoordelingen van de webshop:

  Mevrouw A. Verdonschot: “Ik ben super tevreden met mijn aankoop. Het is de perfecte stadsfiets, en mooi en hip, zoals ook mijn vrienden zeggen. Prijs-kwaliteit is in ieder geval onevenaarbaar. De service is ook bijzonder goed, met een uitermate snelle levering en duidelijke communicatie.”

 De heer Rolf Verbeek: “Overzichtelijke site met duidelijke keuzes. Op afgesproken tijdstip is de fiets geleverd. Fiets was helemaal afgemonteerd met duidelijke handleiding erbij geleverd. Al met al een hele goede kwaliteit fiets voor een goede prijs.”
DE WEBSHOP VAN ONZE KEUZE VINDT U HIER:
electrische fietsen