Fietsendrager camper elektrische fietsen

Fietsendrager camper elektrische fietsen: een belangrijk element als u op reis gaat met uw camper. U bent zuinig op uw elektrische fietsen, dus ze moeten goed en veilig meegenomen kunnen worden. Bovendien zijn de fietsen zwaar, een fietsendrager met een lift is een mooie oplossing.

Laatste update: 14 mei 2017

Bent u op zoek naar een fietsendrager voor uw elektrische fietsen, dan noemen wij een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Bovendien hebben wij de webshop voor u gevonden die de beste prijs-kwaliteit verhouding op dit terrein biedt:
Thule G2 Elite Fietsendragers koopt u bij Kampeertopper.nl


Fietsendrager camper elektrische fietsen

belangrijke aandachtspunten

 Een gebruiksvriendelijke snelkoppeling is handig, zodat u de fietsendrager eenvoudig kunt ophangen of opbergen
Beperk het gewicht, houd een maximum van 20 kg aan
Let u op dat de fietsen makkelijk en veilig te bevestigen zijn
De fietsendrager moet kantelbaar én opklapbaar zijn; daar gaat u veel gebruik van maken
Kies voor een drager met een anti-diefstal beveiliging

Standaard moet de fietsendrager voorzien zijn van een snelsluitende wielbevestiging en een multifunctionele stekker (7/13-polig). Een tas met spanbanden wordt ook meestal standaard bijgeleverd.


Achterwand, trekhaak, chassis?

Controleer eerst de achterwand van uw camper, voordat u tot de aanschaf van een fietsendrager overgaat. De ene camper is sterker gebouwd dan de ander.
Plaatst u de drager op de trekhaak, dan wordt de achterwand qua belasting ontzien. Een op het chassis gemonteerde fietsendrager is vanzelfsprekend de stevigste constructie.
Heeft uw camper een achterklep of achterdeuren? Dan is een drager met snelkoppeling een must.

Thule G2 Elite Fietsendragers koopt u hierbij Kampeertopper.nl

Beoordelingen

De heer J. Bergen: “Ik heb mijn vakantiegeld besteed aan de aanschaf en montage van een fietsendrager. Geen gezeur meer met bandjes, maar degelijke klemmen met kunststof ‘stroppen’ met vertandingen. Binnen 10 minuten staan onze fietsen er op en ze staan als een rots.”

Mevrouw Anita van Beek: “De drager is makkelijk om te gebruiken. Je zet alles vast zonder dat je handschoenen nodig hebt. Erg plezierig in het gebruik. Je zet de fietsen er samen makkelijk op. En alles is prima af te sluiten.”

De webshop met de beste prijs-kwaliteit verhouding én de beste service voor fietsendragers vindt u HIER!fietsendrager camper elektrische fietsen