Hondenbrokken met veel vlees

Standaard
Hondenbrokken met veel vlees

Hondenbrokken met veel vlees bieden uw hond de meeste voedingsstoffen. Goede voeding houdt de hond vitaal en gezond. Daar heeft de hond voordeel van, nu en op latere leeftijd.
Wij hebben voor u uitgezocht waar u de beste hondenbrokken met veel vlees kunt bestellen. Hier kunt snel bestellen:

Natuurlijk natvoer voor honden

Laatste update: 23/1/2024

Goede kwaliteit hondenvoer heeft ook het voordeel dat de hond het voedsel beter verteert, zodat er minder ontlasting is. En goede brokken zijn beter voor het gebit en het tandvlees van de hond. Het hondenvoer dat wij onder de aandacht willen brengen heeft de volgende eigenschappen:


  • De nieuwe gezondheidsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat – hoge eiwit formulering. De vermindering van zetmeel en koolhydraten en de verhoging van de dierlijke vetten brengen de voeding terug naar de natuurlijke behoeften van de carnivoor.
  • De voeding bevat geen mais, tarwe, gluten, soja, ei of rundvlees en is daardoor laag in allergenen. Voeding met een laag allergeen gehalte is geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie.
  • De voeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijk eiwit wat zorgt voor nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van uw hond in een smakelijke vorm. Uitermate geschikt als dieetkeuze.
  • Ieder HPM Veterinary product heeft een ander profiel aangepast aan specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw hond.


Hondenbrokken met veel vlees …
hier kunt snel bestellen:


Hondenbrokken met veel vlees zijn ontwikkeld door dierenartsen en dierenvoedingsdeskundigen. Er is heel goed nagedacht over de recepten van de verschillende soorten voer.

Beoordelingen van klanten:

“Makkelijk bestellen en prima kwaliteit voer. Onze hond eet goed en ziet er topfit uit.” (Peter uit Heerhugowaard)
“Wij bestellen al jaren bij deze webshop. Uitstekende service en vriendelijke mensen aan de telefoon!” (Janny uit Waalwijk)