Puckababy aanbieding – € 16,50 goedkoper! Gratis bezorgd

Puckababy aanbieding – wij hebben de voordeligste prachtige Puckababy – The Bag Newborn 0/6 m – Teddy dot Bear voor u gevonden:
U BESTELT IN DE NEDERLANDSE TAAL
[amazon_link asins=’B009766Y3A’ template=’ProductCarousel’ store=’868958687267′ marketplace=’DE’ link_id=’d5eb727f-38db-11e7-90ab-cdb071274a1d’]

U BESPAART € 16,50!
BESTEL VANDAAG. MORGEN KAN DEZE AANBIEDING NIET MEER GELDIG ZIJN!


Laatste update: 13 juni 2017

U wilt graag dat uw baby goed en comfortabel slaapt en lekker ligt. Dit luxe slaapzakje is voor baby’s tot zes maanden oud en biedt alle comfort voor een rustige en diepe slaap.
Omdat het dubellaags is, is het zeer geschikt voor herfst en winter; met een heerlijk zachte teddy aan de buitenkant en gevoerd met 100% katoen in een lief dessin.

De Puckababy heeft anti-krab wantjes, die uw baby beschermen tegen krassen en de handjes blijven lekker warm. Door de goede afwerking en degelijk afsluiting blijft uw kindje heerlijk op temperatuur.

Met deze aanbieding haalt u een duurzaam slaapzakje in huis, waar uw baby maanden lang en veilig in slaapt. De luxe-afwerking maakt het zakje uitstekend geschikt voor kindjes met eczeem.

puckababy aanbieding

Puckababy aanbieding

de kenmerken:
• 2 lagen: heerlijk zachte, warme teddy gevoerd met 100% katoen.
• voor rustige nachten in de koudere periodes
• met anti-krab wantjes, ter bescherming en om de handjes lekker warm te houden
• zeer luxe afgewerkt
• Dutch design, made in Europe
U BESTELT IN DE NEDERLANDSE TAAL
[amazon_link asins=’B009766Y3A’ template=’ProductCarousel’ store=’868958687267′ marketplace=’DE’ link_id=’d5eb727f-38db-11e7-90ab-cdb071274a1d’]
U BESPAART € 16,50!
BESTEL VANDAAG. MORGEN IS DEZE AANBIEDING MISSCHIEN NIET MEER GELDIG!

Klant beoordelingen:
PUCKABABY AANBIEDING
“Inbakeren werkte al heel snel niet meer (met 5 weken), toen overgestapt op deze slaapzak en onze kleine man slaapt er erg lekker in!! Toen het slaapzakje in de was moest even een andere goedkope slaapzak aangedaan, meteen sliep hij meteen veel minder goed. Deze puckababy geeft echt een geborgen en veilig gevoel. Hij heeft het niet koud met alleen een romper eronder, dus super snel verschonen ’s nachts! De wantjes zijn ook echt ideaal als het fris is in de slaapkamer.”

PUCKABABY AANBIEDING
“De Puckababy vormt een soort coconnetje, waardoor je baby zich veilig en geborgen voelt. In de Puckababy zit nog een band, die je met klitteband om je baby vastmaakt. Hierdoor kan je baby niet in de Puckababy schuiven. Je verkleint de bewegingsruimte, net als bij strak inbakeren, waardoor je baby automatisch meer rust vindt.”

Interessant? Lees hier over Pampers aanbiedingen: